Elinstallation i Fjugesta

Välkommen till VEWI el & automation AB

Behöver du professionell hjälp med en elinstallation?

Vi på VEWI el & automation erbjuder professionell service av data, tele- och elinstallation, men även jour elektriker & styr- och reglersystem. Vi hjälper dig att dra el i din nybyggda villa, installera fibernät, utföra elbesiktning och mycket mer. Genom åren har vi fått många nöjda kunder, men också arbetat med företag som t.ex. Siemens och Jernhusen.

Behöver du en jour elektriker?

Bor du i närheten av Lindesberg eller Örebro, och behöver en elektriker? Vi sätter dina behov i första hand, och utför snygga och moderna installationer med marknadens bästa utrustning. Tack vare noggrann planering, en fokuserad arbetsinsats och öppen dialog med våra kunder ser vi till att projektet blir så lyckat som möjligt – oavsett om det gäller reparation av styr- och reglerteknik eller installation av belysning i fritidshuset. Alltid till humana priser.

Genom att använda detta formulär accepterar du att VEWI el & automation lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Elinstallation i Fjugesta

Vi levererar alltid resultat du blir nöjd med!

Med oss får du raka besked, tydliga offerter och trygga garantier. För att kunna leverera resultat som uppfyller branschens krav, håller vi oss uppdaterade om elsäkerhetspraxis och marknadens utveckling – endast det bästa är gott nog för våra kunder. Innan arbetet påbörjas skapar vi oss en helhetsbild av de funktioner du är ute efter, för att på så vis garantera att din fastighet blir optimal för dina önskemål. Så småningom kan du se fram emot en snygg och prydlig lösning, som genomsyras av hög kvalitet in i minsta detalj.

Högsta servicenivå till marknadsmässiga priser

Tack vare att vi satsar på högsta kvalitet när det gäller allt från produktval till arbetsmetoder, så har vi på VEWI el & automation blivit en elektriker att lita på i alla lägen. Vår samlade kompetens är vår största tillgång, och ambitionen är att alltid genomföra uppdrag med dokumenterad kvalitet samt högsta möjliga kostnadseffektivitet för våra kunder. Så att du blir nöjd med din nya elanläggning, belysning eller fiberinstallation och således får en smidig vardag utan otrevliga överraskningar. Glöm inte att du kan utnyttja ROT-avdraget.

Kontaktpersoner:

Patrik: 070-8405210

 

Våra tjänster

Belysning - VEWI el & automation

Belysning

Golvvärme - VEWI el & automation

Golvvärme

Värmepumpar - VEWI el & automation

Värmepumpar

Kontakta oss idag för prisförslag!

Kontakta oss

PROFESSIONELLA ARBETEN AV HÖGSTA KVALITÉT!

Med oss får du certifierade proffs

Många arbeten i hemmet kräver behöriga jour elektriker, och en felaktig elinstallation kan vara livsfarlig. Därför ska du alltid vända dig till en auktoriserad elfirma. Våra kompetenta elinstallatörer är noggranna och gör inte ett sämre jobb än vad de själva skulle vilja ha hemma. Med 100 % engagemang, lyhördhet för dig som kund och oslagbar kunskap inom el erbjuder vi ett framgångsrikt koncept för alla som är i behov av elservice. Oavsett vad du behöver hjälp med kan du räkna med att få ett professionellt arbete utfört av proffs.

Det vi inte kan om el är inte värt att veta

Oavsett om du kommer till oss som privatperson eller från ett företag så åtar vi oss alla typer av elinstallationer. Inget jobb är för stort eller för litet för våra elektriker! Vi kan bl.a. hjälpa dig med installation av telefoni och värmegolv, utföra IN-eltest, felsöka larmsystem och byta ut lamparmaturer. I alla uppdrag är målet att möta och överträffa dina krav och förväntningar, och med alla nöjda kunder som vi har fått genom åren är vi säkra på att vi är på rätt väg. Välkommen att kontakta oss för elinstallation redan idag!

Det vi inte kan om el är inte värt att veta

Oavsett om du kommer till oss som privatperson eller från ett företag så åtar vi oss alla typer av elinstallationer. Inget jobb är för stort eller för litet för våra elektriker! Vi kan bl.a. hjälpa dig med installation av telefoni och värmegolv, utföra IN-eltest, felsöka larmsystem och byta ut lamparmaturer. I alla uppdrag är målet att möta och överträffa dina krav och förväntningar, och med alla nöjda kunder som vi har fått genom åren är vi säkra på att vi är på rätt väg. Välkommen att kontakta oss för frågor eller offerter!